Lediga jobb

På Invita arbetar medarbetare specialiserade inom flera olika områden. Gemensamt för oss alla är vår känsla för service, ansvar och integritet. Känner du att du också passar in på den beskrivningen så är du välkommen att söka jobb hos oss.

Våra värderingar:
- Alla människor har samma värde

- Alla människor har rätt att bli respekterade
- Alla människor skall bemötas med integritet
- Ärlighet är en förutsättning för alla relationer
- Empati och kommunikation är grunden för alla relationer
 

Timtjänster hemtjänsten i Nyköping & Strängnäs

Vi erbjuder dig som är omtänksam och lyhörd ett omväxlande och roligt arbete i en utvecklande bransch.

Du är en ansvarstagande och klok person med erfarenhet från vårdnära arbete. Du är över 18 år, gärna med B-körkort och du tycker om att ta hand om och hjälpa andra. Du är plikttrogen, flexibel, engagerad och du kan ta snabba men kloka beslut. Självklart ser vi gärna att du är vårdutbildad t ex undersköterska och att du har erfarenhet av omvårdnadsarbete.
 
Välkommen med din ansökan till Invita

Timtjänst på Hemservice
i Nyköping

Att arbeta med städning och andra hushållssysslor i privata hem är ett mycket uppskattat arbete, vi erbjuder dig en ansvarsfull, omväxlande och rolig sysselsättning.

Vi söker dig som har god social kompetens och som tycker om att göra rent och fint. Du har erfarenhet av städning eller liknande servicearbete och du har goda kunskaper i svenska samt gärna B-körkort. Självklart är du noggrann, ansvarsfull och flexibel.

Om du känner igen dig i vår beskrivning så är du välkommen med din ansökan till verksamhetschef Yvonne Vahlberg